Roqufort, walnoot, bleekselderij, gemixte sla, wijnazijn, avocadoWalnoot-roquefort salade

Houd het zomergevoel nog even vast met deze frisse en heerlijke salade.

 

 

 

 

 

Ingrediënten

– 1/4 krop ijsbergsla

– 75 gram veldsla

– 50 gram rucola sla

– 75 gram verse walnoten

–  100 gram roquefort

– stengels bleekselderij

– 1 avocado

– olijfolie (1 eetlepel)

– wijnazijn (1 eetlepel)

Bereidingswijze

Snijd de ijsbergsla en mix met de veldsla en rucola sla. Schil en snijd de avocado in grove stukken. Snijd de bleekselderij in schijfjes. Meng alles door elkaar met een eetlepels olijfolie en een eetlepel wijnazijn. Brokkel de roquefort kaas en meng door de salade. Voeg als laatste de walnoten toe.

Genietze!