Veldsla met gegrilde groentes en makreel

veldsla-gegrilde-grountes-en-makreel-kBuiten wordt het kouder. Binnen houd je het zonnig. Met deze vrolijke salade! Verse en gezonde ingrediënten. Verschillende kleuren wat een mooi plaatje vormt voor jouw avondmaaltijd. De bereiding is simpel. En het opeten van deze salade is genieten. Een mix van knapperige groentes met heerlijke makreel. Vind hier het recept van deze veldsla salade met gegrilde groentes en makreel. Deze salade wordt afgemaakt




door de toevoeging van een partje citroen. En past binnen een eetpatroon volgens de voedselzandloper. Licht, en toch vullend. Super lekker! Lees hieronder hoe je deze lekkere salade bereid en wat je daarvoor nodig hebt.

Ingrediënten

Voor 2 personen:
– 1 gerookte makreel
– 1 gele paprika
– 1/2/ courgette
– veldsla
– een partje citroen
– olijfolie

Bereidingswijze veldsla met gegrilde groentes en makreel

Stap 1: Snijd de paprika en courgette. Bak deze kort aan in de olijfolie. Totdat een goudbruin randje ontstaat. Niet te lang, dan wordt de groente soppig.
Stap 2: Ontdoe de Makreel van de graatjes. En breek in grove stukken
Stap 3: Leg de veldsla (of ijsbergsla kan ook!) op een bord. Voeg de gegrilde groentes erbij. Voeg de Makreel erbij
Stap 4: Serveer met een partje citroen.
En voor de liefhebbers: bestrooi met zwarte peper.

Eet smakelijk en benieuwd wat je van dit recept vindt!